Kroonborg genomineerd voor de KNVTS Schip van het Jaar Award

Delfzijl – De ‘Kroonborg ” is genomineerd voor de KNVTS award ‘Schip van het Jaar’. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan een schip gebouwd in Nederland, die zich op het gebied van design, economie, duurzaamheid, veiligheid en de bouw onderscheidt.

De Kroonborg gebouwd in opdracht van Koninklijke Wagenborg door Koninklijke Niestern Sander in Delfzijl onderscheidt zicht door een beweging gecompenseerde Ampelmann gangway systeem, ’s werelds eerste volledig beweging gecompenseerde Barge Master T40 kraan, DP2 systeem, Voith Schneider Propellers (het opnemen van een anti-roll-systeem) en super silent Voith Inline (boeg-) Thrusters, opslag chemicaliën en pompsystemen en koude start- up-eenheid, 500m 2 vrije dekruimte, onderhoudswerkplaatsen, een snelle rescue vaartuig en bij boot en de accommodatie voor 60 personen aan boord.

Eén voor één essentiële kenmerken die vrij gebruikelijk zijn voor een offshore schip. Maar door het combineren van deze specs in één design- als een soort Zwitsers zakmes – krijgt u een uniek schip de wereld nog niet eerder gezien te krijgen.

Back to top button