woensdag 29 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie

spot_img

Slochteren – Leerlingen van basisschool ‘de Wegwijzer’ in Slochteren maakten dit jaar een kunstwerk voor op de kerstkaart van de ChristenUnie in de provincie Groningen.

Leerlingen van groep 5 en 6 maakten een ontwerp voor de kerstkaart. woensdag werd bekendgemaakt welke tekeningen hadden gewonnen. Uit handen van fractievoorzitter Gerrit Jan Steenbergen ontving de leerling die de mooiste voorkant ontwierp een prijs.

De leerlingen maakten dit jaar een ontwerp met het thema ‘glas-in-lood’. Met aluminiumfolie, touw en karton werden prachtige afbeeldingen gecreëerd. De 9-jarige Marit van der Zwaag maakte volgens de jury het mooiste kunstwerk. Haar creatie van een hart staat op de kerstkaart. Zij kreeg een fijn boek als prijs.

“We waren onder de indruk van de mooie en creatieve tekeningen die zijn gemaakt. Ik weet zeker dat iedereen die onze kaart ontvangt onder de indruk zal zijn bij het zien van de winnende tekeningen”, aldus Steenbergen.

Met medewerking van drukkerij Scholma uit Bedum organiseerde de ChristenUnie dit jaar voor de derde maal de kerstkaartenwedstrijd. De kaart is verzonden naar meer dan tweehonderd relaties in heel Nederland.

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten