zaterdag 31 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Kinderen delen bloemetjes uit in Opwierde

spot_img

AppingedamOp de eerste echte lentedag van het jaar deelden leerlingen van het Kindcentrum OPwierde bloemetjes uit aan buurtbewoners. Met een stralende zon stonden leerlingen te popelen om met hun schepje en viooltjes in de hand naar de wijk Opwierde te gaan, om de buurtbewoners te verrassen. Het toppunt van de dag was dat een buurtbewoner 78 jaar is geworden. Door wel 15 leerlingen werd deze man toegezongen en werd hij natuurlijk getrakteerd op een viooltje in zijn tuin.

De bloemetjes werden uitgedeeld ter gelegenheid van de samenwerking tussen het Kindcentrum OPwierde en Vraagelkaar. Vraagelkaar is een beweging dat mensen stimuleert om iets meer voor elkaar te doen. Samen met de ASWA en het Kindcentrum OPwierde wil Vraagelkaar de wijk Opwierde meer betrekken bij de activiteiten in de buurt. Buurtbewoners die op de hoogte willen blijven kunnen zich aanmelden op www.vraagelkaar.nl. In de groep Opwierde kunnen zij hun persoonlijke vragen en wensen plaatsen, maar ook zelf iets aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen voor een wijkbewoner, de hond een keer uitlaten, of de krant voorlezen aan iemand die niet meer goed ziet. Zowel het Kindcentrum OPwierde als de ASWA zal via deze groep communiceren naar de wijk. Als men zich daarvoor aanmeld, missen ze dus niks en kunnen er prachtige verbindingen ontstaan.

Er zijn al veel mensen uit de buurt van Appingedam actief op Vraagelkaar. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen er nog meer wensen vervuld worden en waardevolle ontmoetingen plaatsvinden. Openstaande vragen in de omgeving Appingedam vindt u hier: https://www.vraagelkaar.nl/Vragen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto

Populaire berichten