Kinderen brengen Smokey terug naar de brandweer

LoppersumNa een verblijf van ongeveer 2,5 maand op de Beatrix school is Smokey weer terug op de kazerne in Loppersum. De groepen 1 en 2 brachten samen met de juf, Smokey weer terug naar de brandweer kazerne in Loppersum. Daar wachten Gerrit Hartog ,Henk Kort, Dick Stoter en Seelina Hartog Smokey al op. Onder leiding van Dick Stoter werd het project Smokey nog even na besproken, en de kinderen hadden genoeg verhalen te vertellen over Smokey.

En natuurlijk wat is nou een bezoek aan de brandweer als je niet even met water mag spuiten en in de brandweerauto mag zitten dus ook dat werd nog even gedaan waarna er afscheid werd genomen. Smokey werd terug gegeven aan Seelina Hartog ,met de boodschap dat ze er goed voor moest zorgen. Toen ze dat beloofd had namen alle kinderen met een knuffel afscheid van Smokey.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”overlay_fade-white” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”124″]


Back to top button