2.5 C
Delfzijl
3 maart 2021 03:02

Kerstbomenfeest GroenRijk Eemsdelta

Appingedam – Al voor de vijfde keer begint bij GroenRijk Eemsdelta op het Woonplein in Appingedam op de zaterdag na Sinterklaas het Kerstbomenfeest. Dit jaar is dat vanaf 7 december.

Vanuit een steeds wijdere kring rond Appingedam en Delfzijl komen klanten hun kerstboom en kerstaccessoires kopen bij GroenRijk. En dat is niet voor niets. Naast een ruim assortiment gezaagde en kluitbomen in diverse prijsklassen is de Actieboom al jaren een begrip. Een super kwaliteit Nordmann gezaagde boom met een lengte van 1.50-2.00m voor een scherpe prijs, € 14.99!

Bovendien wordt de boom niet alleen met uiterste zorgvuldigheid samen met de klant uitgezocht, hij wordt keurig in een net gedaan én even in de auto gelegd.

De meeste klanten zijn inmiddels overtuigd van dé manier van een kerstboom thuis plaatsen, namelijk in een Easyfix kerstboomstander. Hiervoor wordt er op het tuincentrum met een speciale machine een loodrecht gat onderin de stam geboord. Daardoor heb je nooit een scheve boom én kan de boom goed water opnemen waardoor naalduitval tot een minimum beperkt wordt.

Als extra service ontvangt elke kerstboomklant met een gezaagde boom een duozakje kerstbomenvoeding. Door het gebruik hiervan blijven de naalden nog langer aan de boom en blijft de boom er frisser uitzien.

De kerstaccessoires zijn verdeeld over verschillende thema’s. Bij ieder thema hoort naast een ruim assortiment kerstballen een scala aan aanvullende sfeer-en trendartikelen. Op een ruime,  overzichtelijke en bijzonder sfeervolle manier doe je niet alleen ideeën op voor thuis maar wordt je onmiddellijk in de kerstsfeer gebracht. De vriendelijke medewerkers van GroenRijk zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten en zullen er alles aan doen om hen naar tevredenheid te helpen.

Op 7 december zal er ’s middags kerstmuziek te beluisteren zijn door leden van DHO, Delfzijls Harmonie Orkest. Soroptimistclub de Eemsmond heeft inmiddels als traditie om een “kleintje boekenmarkt” in het tuincentrum te organiseren waar mensen voor weinig geld de mooiste 2e hands boeken voor het goede doel kunnen kopen. Daarnaast verkopen zij zelfgemaakte lekkernijen bij een door GroenRijk aangeboden kopje koffie. Bij de kerstbomen in de kerstblokhut is voor iedere kerstbomenklant een gratis bekertje winterwarm.

Op zaterdag 14 december zal er ’s middags pianomuziek te beluisteren zijn. Jan Beukema uit Appingedam speelt dan kerstliederen op de piano in de kerstafdeling. Ook dan is er bij de kerstbomen in de kerstblokhut voor iedere kerstbomenklant een gratis bekertje winterwarm!

Uniek voor de regio én voor de branche is de duurzame bezorging van onze kerstbomen met Dropper! Van maandag t/m vrijdag kun je binnen een straal van 5 km voor 5 euro je kerstboom laten thuisbezorgen met de electrische Cargobike van Dropper.

Volg ons op

10,940FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Bromfietser en automobilist botsen in Farmsum

Farmsum - Op de kruising van de Ijzerweg met de Steenweg in Farmsum is dinsdagmiddag een bestuurder van een bromfiets aangereden door een automobilist....

Meer huurders in het aardbevingsgebied gecompenseerd

Den Haag - De voorwaarden waaraan huurders moeten voldoen om in aanmerking te komen voor de ‘tegemoetkoming huurders aardbevingsgebied’ is verruimd. Eerder was de regeling...