Jumbo heeft 14.000 euro verdeeld onder sportverenigingen in de gemeente Delfzijl en Appingedam

Delfzijl / Appingedam – De Jumbowinkels in Delfzijl en Appingedam hebben afgelopen maandag een bedrag van 14.000 euro uitgedeeld aan sportverenigingen in de gemeente.

Klanten hebben massaal meegedaan aan de actie ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie. Ze konden sparen voor sportmaterialen voor lokale sportverenigingen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de sportclubs een bedrag dat zij kunnen besteden aan nieuwe sportmaterialen.

Sportvereniging VV NEC uit Delfzijl ontving de meeste punten van de Jumbo-klanten: goed voor een bedrag van € 3.633,54 . In totaal werden er in Delfzijl en Appingedam maar liefst 59.319 punten toegewezen aan lokale sportverenigingen. VV Farmsum en HC Eemsmond kregen respectievelijk € 2032,23 en € 933,43 euro.

In totaal deden er 19 verenigingen aan de actie mee. Uiteindelijk heeft elke deelnemende sportvereniging een waardecheque ontvangen. “De ‘Sparen voor je sportverenging’ actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Bewegen is enorm belangrijk voor jong en oud. Hier dragen we dan graag ons steentje bij,” aldus Arjan Prins, filiaalmanager van Jumbo De Wending Delfzijl.

Back to top button