10.1 C
Delfzijl
25 februari 2021 20:13

Judokamp van Judovereniging Performance

Wagenborgen – Afgelopen weekend is de judovereniging Performance voor de tiende keer op judokamp geweest.

We vertrokken met de boot van 18:30 vanuit Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Vanaf de haven zijn we op de fiets naar de kampeerboerderij vertrokken. En hebben we in de avond een deel van Schiermonnikoog verkend.

Zaterdag stond in het teken van wadlopen en zeehonden kijken. Hiervoor moest iedereen zijn lunchpakket samenstellen. Om de zeehonden beter te kunnen zien, kreeg elke deelnemer en verrekijker. Na een stevige wadlooptocht konden we uiteindelijk op de boot genieten van de zeehonden. Menig kind mocht nog even aan het roer staan. Dit was natuurlijk een geweldige ervaring.

Na afloop van deze tocht hebben we een heerlijk ijsje gegeten en zijn we ons de rest van de middag op het strand en in de zee vermaakt. Het weer was prachtig, dus was dit echt genieten.

Na een heerlijke maaltijd was het tijd voor de grote spelshow. Met diverse vragen en opdrachten. Zoals stop zoveel mogelijk spekjes in je mond en eet deze op, binnen een minuut. En vragen over muziek, sport en bv rekensommen.

Zondag was het de dag van inpakken,, opruimen en schoonmaken. En natuurlijk van een hele middag genieten bij de Berkenplas. Hier hebben we een patatje met een snack gehad. ook een ijsje kon natuurlijk niet ontbreken. Om 16:30 zaten we weer op de boot terug naar Lauwersoog.

Het was een mooi en druk weekend. En zonder sponsors was het niet gelukt. Bij deze wil ik ze even noemen en bedanken: Omta, Honkoop electro, Buist aanhangwagens, Hotel Klaver vier, Bosma Installatietechniek, Rijschool Ludolf Niemeyer, Bouwbedrijf Mulder, vanderlijke objectenbouw, bloemenhuis Vita Nova, Dijkema Verhuur Wagenborgen en budget bewonersinactieven van de Gemeente Delfzijl.

Volg ons op

10,924FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten