Jongeren Wagenborgen organiseren Wagenborger kampioenschappen buikschuiven

Wagenborgen – Op zaterdag 29 augustus organiseren de jongeren van jeugdsoos Hardbeat in samenwerking met vereniging dorpsbelangen Wagenborgen de jaarlijkse beachparty. Door groot succes van de Beachparty eerdere jaren wordt het dit jaar uitgebreid met de 1e editie van de Wagenborger kampioenschappen buikschuiven. Hiermee wil de jeugdsoos laten zien dat het niet alleen activiteiten kan organiseren voor de jongeren van Wagenborgen, maar ook voor alle leeftijden.

Het evenement zal plaatvinden bij de jeugdsoos en de ijsbaan van Wagenborgen. Vanaf 18:30 uur start de inschrijving waarna om 19:00 uur de jongste leeftijdscategorie zal starten, gevolgd door de andere leeftijdscategorieƫn.

Iedere deelnemer krijgt 3 kansen om met glans van de schans te gaan en een zo groot mogelijk afstand te behalen. Voor de winnaar van elke leeftijdscategorie zijn er leuke prijzen te winnen. De winnaar van de 18+ klasse kan een leuke geldprijs tegemoet zien!
Aansluitend vind in jeugdsoos Hardbeat de jaarlijkse beachparty plaats waar natuurlijk ook iedereen voor uitgenodigd is.

Deelnemen is geheel gratis en voor alle leeftijden!

Back to top button