Jimmy’s DAL laat leerlingen klimmen

AppingedamRuim 200 leerlingen hebben op 13 en 14 januari geklommen onder leiding van gecertificeerde kliminstructeurs. De jongeren hebben zich voor 100% moeten inzetten om de top te bereiken. De klimwand was een grote sportieve uitdaging. De leerlingen hebben hun grenzen verlegd, elkaar aangemoedigd en doorzettingsvermogen getoond.

In het kader van de verlengde schoolweek heeft Jimmy’s DAL deze sportieve activiteit i.s.m. het Eemsdeltacollege georganiseerd in Eelwerd voor de scholieren van het vmbo/praktijkonderwijs. Tijdens en na de activiteit is Jimmy’s in gesprek gegaan met de leerlingen en docenten. Het klimmen was een groot succes, “moeten jullie vaker doen!” De activiteit zal ook in de klassen worden nabesproken.

De leerlingen van het Eemsdeltacollege Eelwerd zijn natuurlijk van harte welkom bij Jimmy’s DAL aan de Dijkstraat 79 in Appingedam. Geopend op woensdag en donderdag van 14-17 uur en op vrijdag van 17 tot 21 uur.

Jimmy’s is een bruisende organisatie, waar jongeren terecht kunnen met al hun vragen en ideeën. Waar ze kunnen samenwerken en uitgedaagd worden hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

 

Back to top button