18.3 C
Delfzijl
donderdag 18 juli 2019
Home Sport Jeugd Loppersum kan binnenkort voetballen in een voetbalkooi

Jeugd Loppersum kan binnenkort voetballen in een voetbalkooi

LoppersumDe jeugd van Loppersum kan zich in de handen knijpen, de zo lang gewenste voetbalkooi gaat toch naar Loppersum komen. Dankzij de gulle giften van de Eenkema Stichting, Loket Leefbaarheid, NAM en Loppersum Speel! is de realisatie van de voetbalkooi mogelijk gemaakt.

En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, aldus Karin Lalkens van de werkgroep KJH. We hebben zo ons best gedaan om in de finale van de Klaas Jan Huntelaarfoundation de eerste plek te bemachtigen, helaas lukte dat niet. Maar gezien de vele positieve reacties van de jeugd waarvoor de komst van een voetbalkooi de allergrootste wens is, en de inwoners van het dorp en de inzet van de leden van de voetbalclub SC Loppersum, konden we het er niet bij laten zitten.

We hebben de schouders er nogmaals onder gezet en met de komst van de tijdelijke school op de locatie Bosweg, waarmee we een beetje kunnen “meevaren” met de daar geplande werkzaamheden is de komst van de voetbalkooi een feit. Als alles meezit zal de voetbalkooi in de tweede week van de meivakantie worden opgeleverd en kunnen de kinderen alle dagen voetballen op een prachtige locatie. Een prachtige kooi met een fraai kunstgrasveldje erin. Dan kunnen de jeugd alle dagen voetballen.

 

Advertenties

Advertenties