Jan Visser stop als voorzitter van Baan/Sportverenging Westeremden

WesteremdenVrijdagavond hield de sportvereniging haar jaarlijkse vergadering in het Dorpshuis van Westeremden. Hierbij viel de opkomst wat tegen,de verenging kon 10 personen welkom heten op de vergadering .Op de agenda stond de samenwerking van Sport en IJsvereniging centraal er is door de beide verengingen contact geweest om samen als één verenging verder te gaan dat houdt in dat het bestuur uitgebreid gaat worden van 14 naar 19 personen daarvoor wordt nog een vergadering gehouden en zullen de bewoners op latere tijdstip op de hoogte worden gebracht.

Na de koffie kondigde Jan Visser aan dat hij na 21 jaar als voorzitter van Baan/Sportverenging het stokje over gaat geven aan een jongere generatie van de Sportverenging en dat werd Hilbrand Huizinga uit Westeremden. De nieuwe voorzitter bedankte Jan voor al zijn inzet voor de verenging en werd als erelid verkozen, hierbij kreeg Visser een bord met bloemen uitgereikt door de nieuwe voorzitter.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”94″]


Back to top button