14.3 C
Delfzijl
13 mei 2021 18:47

Informatieavond SamenLoop voor Hoop Delfzijl

Delfzijl – Ontroerend en inspirerend dat is wat de SamenLoop voor Hoop samenvat. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelestafette waarbij teams van 10 tot 15 deelnemers wandelen rond een parcours en op verschillende manieren geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. De wandelestafette duurt 24 uur, waarbij de 24 uur symbool staan voor de strijd tegen kanker. (ex-)KankerpatiĆ«nten zetten we in het zonnetje gezet, we herdenken overledenen en vieren het leven. Dit doen we door verschillende ceremonies die dag te houden.

Samenloop voor hoop Delfzijl
De organisatie is bezig een commissie samen te stellen om begin september 2016 een SamenLoop voor Hoop te organiseren in Delfzijl. Ze kunnen dit niet alleen! Tijdens de voorbereiding, en tijdens de SamenLoop hebben ze heel veel handen en voeten nodig. Denk hierbij aan het organiseren van de verschillende ceremonies, de begeleiding van eregasten en artiesten die optreden, bezoekers die langskomen en nog veel meer.

Gezocht Commissieleden/Vrijwilligers
Ze zijn op zoek naar U! Wilt U vanaf nu helpen bij deze voorbereidingen? Er worden commissieleden en vrijwilligers gezocht die voor en tijdens de Samenloop willen helpen. Alle hulp groot of klein en expertises zijn welkom!

Informatieavond
Voor aanvullende informatie, wordt er op 8 september a.s. een informatieavond georganiseerd in de evenementenhal in Delfzijl (Handelskade West 26). Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom om vrijblijvend informatie in te winnen over de SamenLoop voor Hoop Delfzijl. Er is deze avond de gelegenheid om je in te schrijven als commissielid en/of vrijwilliger. Tevens wordt er door het KWF een presentatie gegeven.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
WonenWonen
DierDier

Populaire berichten