10.3 C
Delfzijl
16 mei 2021 10:18

Hotel Spoorzicht & SPA in Loppersum feestelijk heropend

Loppersum Zaterdag 17 januari is de SPA van Hotel Spoorzicht & SPA in Loppersum feestelijk heropend door burgemeester Albert Rodenboog.

De SPA opent haar deuren na een ingrijpende verbouwing en upgrade, die Cees de Vries en Albert Kuipers – tevens de eigenaren van Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen hebben uitgevoerd.

Een deel van de SPA is verbouwd en vernieuwd. De grote zaal naast het hotel is veranderd in een sfeervol SPA-restaurant. Er is een tuin die de SPA en Restaurant Spoorzicht verbindt. Een kleedruimte met douches is gemaakt en het sauna-assortiment is uitgebreid. Het geheel heeft een frisse en lichte uitstraling gekregen.

Ella Baché
De basis voor een bezoek is genieten van bijvoorbeeld ‘India-, hotstone massage of een Hamam’. Het is de eerste SPA in Nederland die met het Ella Baché mag werken. “Een product wat gebruik maakt van natuurlijke voedingsmiddelen”, vertelt Nikki Bouman, marketingmanager van zowel Hotel Spoorzicht & SPA als van wellnessoord Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen”.

Bijzondere combinatie
Een bijzondere combinatie van de sfeer van vroeger en de moderne stijl van de nieuwe SPA zie je terug; vanaf de stijlvolle binnenkomst tot en met de glas in loodramen van het voormalige Raadhuis waar de SPA is gevestigd.

 

Volg ons op

11,160FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
DierDier
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten