fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Herfst- en wintercollectie bij Kledingbank Maxima in Delfzijl

Delfzijl – Kledingbank Maxima in Delfzijl is een winkel zonder kassa voor inwoners uit de gemeente Eemsdelta met een laag inkomen, heeft op dit moment herfst- en winterkleding in de winkel liggen.

Ontvang je een bijstandsuitkering van de gemeente, een Wajong-uitkering van het UWV of een AOW-uitkering van de Sociale Verzekeringsbank? Heb je een baan met een laag inkomen of werk je als zelfstandig ondernemer? Als jouw inkomen niet meer is dan 110% van het voor jou geldende bijstandsniveau, dan kan je terecht bij Kledingbank Maxima.

Kledingbank Maxima tijdelijk alleen op afspraak open?
Kledingbank Maxima is van maandag tot en met donderdag open tussen 10.00 en 16.00 uur. Door de coronamaatregelen kun je tijdelijk alleen op afspraak winkelen. Bel voor het maken van een afspraak of meer informatie naar telefoonnummer 06 50 43 61 13.

In de maanden februari, juli en augustus is de winkel gesloten. Dan wordt de collectie omgewisseld.

Kledingbank Maxima is te vinden op de eerste verdieping in de bibliotheek aan de Oude Schans 23 in Delfzijl. Om te kunnen winkelen, heb je een legitimatiebewijs en het laatste overzicht van je salaris of uitkering nodig. Deze dien je mee te nemen naar de winkel.

Hoe lang kan ik herfst- of winterkleding uitzoeken?
De herfst- en winterkleding is tot en met januari 2022 bij Kledingbank Maxima aanwezig. Men hoeft niet in één keer alle herfst- of winterkleding uit te zoeken. Je kunt hiervoor ook op een ander moment terugkomen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van Kledingbank Maxima

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer