13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 14:39

Harrie Houwerzijl neemt na 25 jaar afscheid als bestuurslid pinksterfeesten Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Op 1 januari maakte Harrie Houwerzijl de penningmeester en vice-voorzitter van Neptunus, de organisatie van de wereldberoemde Pinksterfeesten Delfzijl, bekend te stoppen als bestuurslid.

Houwerzijl maakt sinds 1992 deel uit van het bestuur en neemt dus met zijn 25-jarig jubileum afscheid. Hoogtepunten in die 25 jaar: Koningin Beatrix 2 x mogen ontvangen en de contacten met diverse artiesten. Als er een bloemetje aan een leuke artieste gegeven moest worden, lukte het Houwerzijl vaak om deze te mogen overhandigen. Als nestor van het bestuur gebruikte hij vaak de volgende tekst om zijn collega’s te overtuigen: ‘het kan voor mij maar zo de laatste keer zijn’.

Dieptepunt was toen in 2003 op pinkstermaandagmiddag een bommelding binnen kwam en er inderdaad een bom op het strand lag.

Houwerzijl wordt gekenmerkt als voortvarend bestuurder. Hij heeft binnen het bestuur in de loop van de jaren verschillende functie’s bekleed, momenteel als penningmeester.

Harrie zal zeer zeker gemist worden binnen het Neptunus bestuur.  Wie hem zal opvolgen is op dit moment nog niet bekend.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten