fbpx
11.7 C
Delfzijl
zondag 20 september 2020
Home Algemeen Harm Pestoor Stedumer van het jaar 2014

Harm Pestoor Stedumer van het jaar 2014

StedumDorpsbelangen Stedum organiseerde zaterdagavond in samenwerking met Jehova Nissi het traditionele nieuwjaarsconcert. In de Gereformeerde Kerk had het orkest zo’n 90 toehoorders. Na de muzikale start van 2015 werd er getoast in het Trefpunt op het nieuwe jaar. Aansluitend werd het spannend in het Trefpunt. Stichting www.stedum.com heeft voor het 4e jaar in rij de Stedumer van het jaar verkiezing uitgeschreven. Na een nominatie- en stemronde werd de uitslag bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsvisite.

Naar wie gaat de titel ‘Stedumer van het jaar 2014’? De naam Harm Pestoor klonk door de speakers. Een blij verraste Harm, die eerder al twee keer genomineerd werd, ontving een flinke slagroomtaart, een oorkonde en een mooie bos bloemen. Harm ontving in april 2012 een Koninklijke Onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk. Daarbij is nu ook een lokale erkenning voor zijn inzet toegevoegd, de titel ‘Stedumer van het jaar 2014’. Gefeliciteerd!

Dirk-Jan Bouwman eindigde op de tweede plaats, Rene Drent eindigde op de derde plek in de ranglijst. De titel ging in de voorgaande edities naar: Siep Smit (2011), Eldert Ameling (2012) en Jan Spijk (2013).