9 C
Delfzijl
13 mei 2021 23:03

Hans uit Loppersum wint 64.000 euro tijdens BankGiro Miljonairs op RTL4

Loppersum – Zaterdagavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe de 69-jarige Hans uit Loppersum plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Hans speelde in de tweede aflevering van dit seizoen 64.000 euro bij elkaar.

Hans (69) kwam met zijn vrouw naar de studio en blikt enthousiast terug: Ik had me totaal niet voorbereid: geen extra kranten gelezen, geen feitjes opgezocht. Alle antwoorden die ik heb kunnen geven, waren puur op parate kennis gebaseerd. Ik had nooit gedacht dat ik op de stoel zou eindigen. Het plan was een dagje naar de studio, maar ja… dat liep anders. Heel lang besefte ik niet wat me was overkomen. Inmiddels is het besef er, maar de bestemming nog niet.”

De spannendste stoelvan Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten