Grote opkomst bij openluchtdienst Zing Het Uit in Wirdum

Wirdum – Afgelopen zondag hield Openluchtdienst / Muziekfestijn Zing Het Uit voor de tweede keer haar jaarlijkse openluchtdienst op het terrein van De Lage Wierde in Wirdum. De opkomst was meer dan verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

Ruim 400 bezoekers hebben de openluchtdienst bezocht. Uit de hele provincie kwamen mensen met stoelen onder de armen zingen en spelen.

Een enorme vrachtwagentrailer met daarin de Zing Het Uit Band speelde tientallen liedjes van onder ander Opwekking en Hillsong. Een aansprekende dienst met veel muziek. Het persoonlijk verhaal en een lied gespeeld door één van de aanwezigen zorgde ervoor dat iedereen muisstil was. Om daarna het volume weer vol open te draaien en luidkeels mee te zingen met bekende en minder bekende liederen.

Kinderen konden op het terrein voetballen, springen op de springkussen, kleuren en zich laten schminken. Meer informatie over de Openluchtdienst / Muziekfestijn Zing Het Uit en een impressie vindt u op www.zinghetuit.nl

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”256″]


Back to top button