maandag 27 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Grote Club Actie levert NEC Delfzijl 5608 euro op

spot_img

Delfzijl – Het was zaterdag 5 december genieten voor jong en oud op sportpark centrum. Tijdens de trainingen van de jeugd sloten ineens een aantal voetbalpieten aan, de kinderen waren blij verrast en dat gaf natuurlijk mooie lachwekkende situaties. Na afloop van de training kregen alle kinderen natuurlijk een cadeautje. Daarmee was het feesten nog niet gedaan.

De afgelopen weken konden er loten van de Grote Club Actie worden gekocht waarvan 80% van de opbrengst naar de vereniging gaat. Met name de jeugdleden hadden er bijzonder veel verkocht. De topverkopers waarvan er één zelfs bijna 300 loten had verkocht, ontvingen een certificaat en een mooi cadeautje.

Daarnaast ontvingen de teams die de meeste loten hadden verkocht een gesponsorde waarde cheque voor een avondje bowlen en een bezoekje aan een bekende hamburgerketen.

Maar de grootste verassing zat nog in de zak van Sinterklaas, de Grote club actie cheque van maar liefst €5608, het resultaat van alle verkochte loten werd onthuld en overhandigd aan het bestuur.  Een topprestatie, zeker gezien de huidige omstandigheden. Een groot compliment aan alle verkopers, kopers en de organisatie is zeker op zijn plaats.  

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto
DierDier

Populaire berichten