fbpx
3.2 C
Delfzijl
30 november 2020 20:51

Glazen Kroeg café Stad en Lande trekt veel belangstelling

Delfzijl – De Glazen Kroeg in café Stad en Lande aan de Oude Schans trekt veel belangstelling. Veel mensen komen barman Kevin Meertens een hart onder de riem steken en donaties brengen voor de drie goede doelen die de Glazen Kroeg steunt.

Ondanks de weinige uren slaap en geen eten maakt Kevin het goed, hij had tot zaterdagmiddag geen last van vermoeidheid. Al vijf dagen leeft Kevin alleen op groente en fruit shakes, alles voor het goede doel. Met deze actie, ter ere van het 250-jarige bestaan van café Stad en Lande, willen ze voor goede doelen Stichting Sailing Kids, Stichting Dierenlot en Stichting kindervakantiespelen (Lutje Grut) geld inzamelen. Ook kunnen mensen bieden op items uit de veiling, zoals een shirt van FC Groningen. Deze is te vinden op de website van het café.

Naast plaatjes draaien uit de Glazen Kroeg top 250 kwamen er ook veel artiesten langs in de kroeg. Zo vonden er zaterdagmiddag optredens plaats van onder andere zanggroep Flexibel en Wia Buze. Kevin moet het nog een paar uur volhouden. Rond 21:00 uur vanavond mag hij het tot radiostudio omgebouwde rookhok verlaten. Dan wordt ook het eindbedrag bekend gemaakt.

Volg ons op

10,592FansLike
1,424VolgersVolg
5,232VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Coronabesmettingen bij verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl

Delfzijl - Er zijn coronabesmettingen vastgesteld bij een woonafdeling van verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl. Volgens zorg- en welzijnsorganisatie De Hoven, eigenaar van verpleeghuis Vliethoven,...