fbpx
5.3 C
Delfzijl
3 december 2020 08:20

Gezondheidscentrum Overdiep viert 10-jarig bestaan met gezondheidsmarkt

Appingedam – Gezondheidscentrum Overdiep aan de Stadshaven in Appingedam bestaat 10 jaar. Dit wordt gevierd met een gezondheidsmarkt in de Nicolaïkerk in Appingedam op zaterdag 21 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur. Het thema is “positieve gezondheid”. Daarbij ligt de focus op gezondheid en niet op ziekte. Kijken naar wat iemand nog wel kan en hoe iemand een zo goed mogelijk leven kan leiden.

Wat is er te doen:
Een clinic van wereldkampioene kickboksen Sarèl de Jong , een informatiemarkt, fietsen voor een smoothie, optredens van dans- en sportclubs, pakken die je laten voelen hoe het is om heel oud te zijn, je gezondheid testen met behulp van een spinnenweb. Daarnaast zijn er workshops en lezingen onder meer over de historie van gezondheidscentrum Overdiep. Dit is nog maar een kleine greep uit alle activiteiten. De gezondheidsmarkt wordt om 13.00 uur geopend door wethouder Annalies Usmany-Dallinga. Daarna is er een spannend optreden van de freerunning groep van Sportvereniging  Appingedam. De toegang is gratis. Iedereen is welkom!

Compleet aanbod eerstelijns zorg
De gezondheidsmarkt wordt georganiseerd door gezondheidscentrum Overdiep samen met ASWA-welzijn en de gemeente Appingedam. In het gezondheidscentrum is het complete aanbod van eerstelijns zorgaanbieders te vinden zoals huisartsen, apotheek Salentijn, de Damster Zorgbalie, fysiotherapie en thuiszorg. Het gezondheidscentrum Overdiep is een begrip in Appingedam en omgeving.

Volg ons op

10,597FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten