Gezellige Familiedag aan de Ubbenslaan in Delfzijl

Delfzijl – Sinds april wonen ze er, Rasika Bos en Patrick Bos-Kessen, aan de Ubbenslaan in Delfzijl in het karakteristieke huis waarin eens de beheerder van de (nu) gesloopte sporthal woonde. Op zoek naar meer ruimte voor hun groter wordende gezin belandden ze in Delfzijl waar ze verliefd werden op het statige pand en de enorme tuin die bij het huis hoort.

Momenteel wordt het pand grondig onder handen genomen want er was wel sprake van enig achterstallig onderhoud. “Maar het gaat prachtig worden” aldus Rasika, “ we zijn bijna klaar met de benedenverdieping en we gaan dan door met de rest van het huis en de tuin”. Naast de verbouw en renovatie van het huis en hun groot gezin houden Rasika en Patrick zich bezig met de door hun opgerichte veilige veilingsite ‘Beebuy’, een site met kopers- en verkopersbescherming waardoor oplichters en niet welwillende personen hun slag niet meer kunnen slaan. De eigenaren hebben het concept zelf bedacht en vormgegeven, een concept waarbij de betalingen eerst in een depot gestort worden waarna er pas tot uitbetaling wordt overgegaan als alles goed verlopen is met de levering van het gekochte product. De site is met nadruk niet bedoeld voor het aanbieden van dieren, diensten en banen. De veilingkosten ten opzichte van andere veilingsites zijn laag (5%) en zijn al in de verkoopprijs inbegrepen.

Rasika en Patrick zijn via de opstart van hun veilingsite in aanraking gekomen met iemand uit Delfzijl die tien jaar voor Warchild heeft gewerkt en die zich tot doel heeft gesteld 10.000 euro te genereren voor deze stichting door middel van het veilen van (soms gesigneerde) spullen van bekende Nederlanders. De gehele opbrengst van de verkoop van de spullen komt ten goede aan Warchild. Geraakt door dit initiatief besloten de eigenaren van de veilingsite deze fundraising te sponsoren door een gratis advertentieplaats aan te bieden op de site.

Familiedag
Om de buurtbewoners van Delfzijl beter te leren kennen en om hun nieuwe bedrijf meer naamsbekendheid te geven organiseert Beebuy op 22 augustus een gezellig familiefeest op hun terrein aan de Ubbenslaan 1.

Een familiefeest met activiteiten voor jong en oud. Zo zal het terrein feestelijk versierd worden en komt er een storm- en zeepbaan. Voor de kleintjes is er een knutselhoek en schminken, voor de grotere kinderen wordt er een wedstrijd georganiseerd. Hoe die wedstrijd er uit gaat zien blijft nog even een verrassing. Een veilingmeester zal een mini-veiling houden van diverse leuke kinderspullen.

Er zijn gratis hapjes en de koffie, thee en limonade wordt ook aangeboden. Broodjes hamburger zijn verkrijgbaar voor 0,50 cent. Kortom een laagdrempelig buurtfeest dat om 12 uur begint en om 16.00 afgelopen zal zijn. Bij slecht weer zullen de activiteiten in het pand plaatsvinden.

Facebook: Beebuynl en Beebuy familiedagBack to top button