Gezellig druk in de horeca tijdens het Pinksterweekend

Delfzijl – De horeca in Delfzijl heeft tijdens het pinksterweekend goed gedraaid. In de meeste horecagelegenheden konden bezoekers genieten van live muziek. In de Evementenhal werd zaterdagavond een Superstijl party georganiseerd waar de bezoekers de muziek keuze kon beïnvloeden door middel van een stemkastje. Op en rond het Molenbergplein waren diverse terrassen voor de Bolder lag een mini strand met het ‘Heineken Star Terras’ met optredens van de Heineken Star Dj’s een saxofonist en danseressen.

Feestgangers konden onder andere terecht bij De Bolder, Feestcafe Boozers, Starlight en 2Night. In 2night kon men dansen op de grootste hits en de lekkere beats van de talentvolle DJ’s Julian & Tonko. In Starlight herleefden oude tijden met de grootste hits uit de 80’s, 90’s jaren gedraaid door DJ’s Martin Franken en DJ Da’Core. In Feestcafe Boozers was het volop feesten op de ‘Boozers Big Pinkster Party.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”207″]


Back to top button