Getuigen gezocht van vernieling Godlinze

Godlinze – De politie is opzoek naar getuigen van diverse vernielingen gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag in het dorp Godlinze.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er in Godlinze meerdere vernielingen gepleegd. Diverse auto’s moesten het ontgelden. Zo is er vanuit de Peperstraat een auto weggenomen welke later in het dorp werd aangetroffen. In de Molenweg, de Hoofdweg en in de Allersmaweg werden auto’s vernield. De politie heeft het vermoeden dat een groep jeugd verantwoordelijk is voor deze vernielingen. Het is mogelijk dat er deze nacht meer inwoners van Godlinze slachtoffer zijn geworden van vernielingen. De politie vraagt gedupeerden, die nog geen aangifte hebben gedaan, om alsnog aangifte te doen.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag iets opvallends hebben gezien. Bent u getuige geweest of weet u wie verantwoordelijk zijn voor deze vernielingen? Belt u dan met de politie via 0900-8844 of neem contact op via het contactformulier.Back to top button