Geslaagde vriendinnenavond in de Lopster Kroon

LoppersumOp 7 februari werd er in de Lopster kroon een vriendinnenavond  georganiseerd. Wat heerlijk, allemaal dames (vriendinnen) die een week voor Valentijnsdag zichzelf alvast een lekker konden laten verwennen! Helemaal in de sfeer van Valentijn.

Bij de ingang van de Lopster Kroon hingen al prachtige rode hartvormige ballonnen. De weg naar de vriendinnenavond kon je niet missen, gewoon de ballonnen volgen. In de bovenzaal aangekomen, werd iedereen verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje en een lootje voor de verloting van 10 goed gevulde goody bags. Die wilde iedereen wel winnen!

De bovenzaal stond vol met prachtig uitgestalde kramen. De sfeer was gezellig en gemoedelijk. Op de kramen vond je vele mooie snuisterijen, woonaccessoires, sieraden, tassen, laarzen, nachtmode, lingerie, parfum, make-up en lekkere, gezonde Herbalife producten.
Verder had de kraam met magnetische sieraden van Energetix grote aantrekkingskracht. En wilde je een gladde huid? Dan kon je bij Carla van Schoonheidssalon Ziezo plaatsnemen op de bank voor een korte Diamond Touch behandeling. Natuurlijk werd er ook gedacht aan een romantisch avondje bij rustig kaarslicht, bij PartyLite kon je naar hartenlust kaarsjes kiezen.

 

Back to top button