maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Gemeenteraad Loppersum neemt unaniem motie aan tegen het gasbesluit

spot_img

Loppersum De gemeenteraad van Loppersum heeft gisteravond in een extra raadsvergadering unaniem een motie aangenomen met betrekking tot gaswinning en de veiligheid van de inwoners van de gemeente Loppersum. In de motie staat dat de gemeente Loppersum beroep tekent bij de Raad van State tegen het gaswinningsbesluit. En mocht het nodig zijn zal Loppersum een beroep te doen op art. 17 lid 2 van de universele verklaring van de rechten van de mens.

Samen tegen Den Haag
De gemeente Loppersum wil zoveel mogelijk met de acht andere gemeenten in het aardbevingsgebied samen werken om gezamenlijk een vuist te maken tegen beleid van minister Kamp.  De gemeente raad van Loppersum hoopt er dan ook op dat de andere gemeenten de motie zullen overnemen. Om samen een signaal af te geven aan Den Haag dat de maat nu echt vol is en dat de gaskraan zo snel mogelijk moet worden terug/dicht gedraaid.

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...