23.9 C
Delfzijl
18 juni 2021 20:26

Geen grote inzamelactie van Voedselbank Eemsdelta bij de supermarkten, voedselbank vraagt om donaties

spot_img

Eemsdelta – Door de gevolgen van het coronavirus houdt Voedselbank Eemsdelta dit jaar geen grote inzamelingsactie in de supermarkten in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. De voedselbank doet een beroep op mensen om een donatie te doen. Want het schrappen van de actie betekent nogal wat, weet voorzitter van de Voedselbank Eemsdelta Marian Scharft. „Met de inlevering van de producten in de december-actie konden we meer dan een half jaar onze cliënten van een voedselpakket voorzien.”

„We vinden het nu onverantwoord om u en onze vrijwilligers bloot te stellen aan mogelijke besmettingen met het virus. Wij vragen daarom dit keer een (extra) financiële steun. Van dat geld kunnen we dan bij de supermarkten in onze gemeenten producten kopen voor onze cliënten. U kunt een donatie overmaken op onze bankrekening.” U kunt uw financiële bijdrage overmaken via uw eigen bank naar bankrekening (IBAN) NL80 RABO 0122 2957 30 t.n.v. Stichting Voedselbank Eemsdelta te Delfzijl.

Overigens kunt u ook de bijgaande QR-code scannen met de mobiele telefoon om een donatie te doen aan de voedselbank. De Stichting Voedselbank Eemsdelta is Anbi geregistreerd. Uw giften zijn daarmee fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie via: www.voedselbankeemdelta.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
TuinTuin
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten