Gala eindexamenkandidaten Eemsdeltacollege in Fraeylemaborg te Slochteren

SlochterenGlitter en glamour jongens in smoking de dames in avondjurk. Al jaren sluiten de eindexamenkandidaten van het Eemsdeltacollege hun examenjaar af met een stijlvol feest. Leerlingen, docenten, ouders en andere belangstellenden uit de verre omtrek verzamelden zich donderdagavond bij de Fraeylemaborg voor het eind gala van de examenleerlingen HAVO en VWO.

Een lange stoet voertuigen bestaande uit fietsen, oldtimers, maar ook limousines en een grote dure auto’s brachten de feestelingen naar het feest. Hun aankomst werd bewonderd door het in grote getale aanwezige publiek. In de feestzaal brak rond 9 uur het feest los waarbij DJ’s Julian Bos en DJ Tonko voor de rest van de avond de dansvloer vol hadden. In een speciaal fotohokje konden de examenkandidaten en hun aanhang pasfoto’s maken. De galacommissie die het feest geheel zelf heeft georganiseerd kan terugkijken op een geslaagd feest.

Alle foto’s kunt u rond 17 uur terug vinden op de Facebook-pagina van de fotograaf.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”overlay_fade-white” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”160″]


Back to top button