Frontale aanrijding met twee gewonden op de Farmsumerweg in Appingedam

AppingedamBij een verkeersongeval op de Farmsumerweg in Appingedam zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Opwierdeweg. De blauwe Peugeot rijdend richting Delfzijl kwam op de kruising frontaal in botsing met de grijze Ford. De bestuurder van de peugeot had even daarvoor een ander voertuig vlak voor de kruising ingehaald melde een getuige. De bestuurder van de Ford wou waarschijnlijk afslaan richting de Opwierdeweg getuigen melden dat de Ford werd aangereden toen deze nog stil stond op zijn eigen rijbaan en kond een frontale aanrijding niet voorkomen.

De twee inzittenden van de Ford zijn ovegebracht naar het Lucas ziekenhuis in Winschoten voor onderzoek, de drie inzittenden van de Peugeot bleven ongedeerd. De Farmsumerweg was enige uren gestremd. Agenten van de afdeling  Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) hebben ter plaatse onderzoek verricht.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”91″]


Back to top button