Eerste woensdag van oktober Nationale Snipperdag 2016

Scheemda – Oude archieven, administratie of klantgegevens; vertrouwelijke informatie die bedrijven of particulieren niet in verkeerde handen willen laten komen. Jaarlijks wordt de Nationale Snipperdag gehouden om iedereen de kans te geven om deze documenten gratis en op veilige wijze te laten vernietigen. Deelnemers steunen hier tevens een goed doel mee.  

Op woensdag 5 oktober organiseert Reisswolf alweer de 9e Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen zowel bedrijven als particulieren hun vertrouwelijke documenten op verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens GRATIS en veilig voor hen vernietigd.

De vertrouwelijke documenten worden niet alleen gratis vernietigd, voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel; Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie wordt aan het goede doel!

Meedoen met onze actie?

Tijdens de Nationale Snipperdag kan iedereen hun vertrouwelijke documenten inleveren. Het inleveradres in Scheemda is Haven Zuidzijde 22. De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf. Reisswolf is de specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Wij behandelen vertrouwelijke gegevens van onze klanten volgens de strengst geldende veiligheidsnormen. Daarnaast wordt het vernietigd papier gerecycled en ingezet als grondstof voor de productie van nieuw kantoorpapier. Recycle ook vertrouwelijke documenten, steun hiermee het goede doel en draag bij aan een duurzaam milieu!

Back to top button