17.3 C
Delfzijl
15 juni 2021 11:02

Eerste Noord Noord-Oost Golf Talent Tour gespeeld op de golfbaan van Steendam

spot_img

Steendam – Op zaterdag 27 augustus werd op golfclub Duurswold in Steendam voor het eerst in haar vijf jarige bestaan een Noord Noord-Oost Golf Talent Tour wedstrijd georganiseerd.

De GTN NNO tour is een serie golfwedstrijden voor de jeugdleden tot en met 21 jaar van de verschillenden golfverenigingen in het Noorden en Oosten van Nederland. Daarmee geeft de golfclub de jeugd de kans om op meerdere banen tegen een beperkte vergoeding te spelen. De jeugd doet zo steeds meer ervaring op in het spelen van wedstrijden,  door niet alleen jeugdwedstrijden op de eigen club te spelen, maar ook bij andere clubs. De wedstrijden worden gespeeld in verschillende categorieën van speelsterkte.

Deze competitie is naast een individuele wedstrijd per categorie, als ook een competitie tussen de verschillende clubs in onze regio. Daarmee blijft elke wedstrijd spannend tot aan het eind voor speler en club.

Voor de wedstrijd was een geheel onverwachts grote belangstelling. Er deden 34 spelers aan mee.

De spelers van Duurswold deden het goed op de thuisbaan met in hun categorie een 2e, 3 e,  5 e en 6 e plaats.  Voor het klassement tussen verenigingen kon Duurswold dus 12 punten bijschrijven. De longest drive bij de dames in categorie 2 ging naar Adelieke Hess uit Appingedam.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
DierDier
TuinTuin
WonenWonen

Populaire berichten