fbpx
16.1 C
Delfzijl
dinsdag 07 juli 2020
Home Agenda tips EBG Kenniscafé in Ristorante dell 'Arte voor ondernemers die op zoek zijn...

EBG Kenniscafé in Ristorante dell ‘Arte voor ondernemers die op zoek zijn naar technisch personeel

Godlinze – Op woensdag 21 november organiseert Economic Board Groningen (EBG) het EBG Kenniscafé “Hoe vind ik goed geschoold technisch personeel?” EBG Kenniscafé is een informele bijeenkomst voor ondernemers in Noord-Groningen met wisselende thema’s, gericht op de behoefte van de ondernemer.

Uit contact met verschillende ondernemers uit Noord- en Midden-Groningen is gebleken dat er behoefte is aan meer kennis over diverse onderwerpen. De trigger voor de Economic Board Groningen om EBG Kenniscafé te organiseren.

Sprekers uit de regio
Het derde EBG Kenniscafé gaat over het vinden van technisch personeel. Tijdens deze middag krijgen de deelnemers informatie over relevante opleidingen in de regio, waar je als werkgever terecht kunt voor nieuw personeel en wat je zelf kunt doen als werkgever. Wim van de Pol van Noorderpoort gaat dieper in op ‘onorthodoxe oplossingen’, Sietske Lieben van AOT Noord maakt een koppeling tussen theorie en praktijk, Ernst Ottens geeft een presentatie over Werkplein Ability en Jannes Cruiming en Cor Mulder van JC-Electronics vertellen over de Kansrijke Leerweg en BBL MBO/HBO.

Netwerken met info-markt
Na het gezamenlijke gedeelte kunnen ondernemers specifieke informatie krijgen bij verschillende stands op de info-markt. Ook is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers over dit veel gedeelde probleem.

Aanmelden
Het EBG Kenniscafé vindt plaats op woensdag 21 november vanaf 15.30 uur in Ristorante dell ‘Arte in Godlinze. Ondernemers uit Noord- en Midden-Groningen kunnen zich gratis aanmelden voor EBG Kenniscafé, via www.economicboardgroningen.nl/ebgkenniscafé

Advertenties