DVC2 wint dertiende editie Delfdam 35+ toernooi na spannende finale

Appingedam – DVC 2 heeft zaterdagavond in sporthal Eelwerd in Appingedam de dertiende editie van het Delfdam 35+ toernooi gewonnen. DVC 2 won in een spannende finale van NEC zondag 2 de wedstrijd werd pas in de laatste minuten beslist. De Damster voetbalcombinatie (vv Appingedam en de Pelikanen) pakte de overwinning met een eindstand van 3-4. NEC zondag 2 ging lange tijd aan kop maar kreeg in de laatste minuut van de wedstrijd nog twee tegen doelpunten te verwerken.

NEC Zaterdag 1 was in de strijd om de derde plaats veel te sterk voor de Wagenborger Boys. De Delfzijlsters wonnen met 4-0.

In de drie voorronden hebben dit jaar 15 teams gestreden om de titel. Na afloop van de wedstrijd verzamelden er zich tweehonderd voetballers en begeleiders zich in de kantine voor het traditionele buffet.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”549″]