fbpx
23.1 C
Delfzijl
zaterdag 15 augustus 2020
Home Agenda tips Drive-in bioscoop op het Molenbergplein met Grease en The Lion King

Drive-in bioscoop op het Molenbergplein met Grease en The Lion King

Delfzijl – Op zaterdag 18 mei a.s. zal het Molenbergplein veranderen in een Drive-in Bioscoop.

Op een groot scherm worden drie verschillende films vertoond die je alleen vanuit de auto kunt bekijken. Een uniek evenement waar je samen met je kinderen, vrienden en familie kunt genieten van prachtige films.

Drive-in Bioscoop Delfzijl
Het initiatief voor deze Drive-in Bioscoop komt van Ledwall Holland en Bootsman events. Zij wilden een uniek evenement organiseren wat door jong en oud bezocht kan worden. Hiervoor is er ook gekozen voor drie verschillende films. Om 18:00 uur wordt ‘ The Lion King” getoond. Deze klassieker met Leeuwenkoning Mufasa en zijn zoon Simba, blijft een film die mooi en spannend is om te zien.

Om 21:30 uur sluiten we de avond af met een film die natuurlijk niet mag ontbreken “Grease”. Zwijmel jij ook mee al kijkende naar Danny en Sandy?

Op het Molenbergplein is ruimte voor maximaal 100 auto’s per film. Per auto kunnen er drie personen de film goed zien. De film is alleen te beluisteren via een FM zender, deze frequentie wordt bij aanvang van de film bekend gemaakt.

Een film kijk je natuurlijk niet zonder popcorn en drinken. Voor dat de film begint en tijdens de pauze zal het Horecaplein Molenberg dit verzorgen en is er gelegenheid om wat lekkers te kopen. De avond houden wij graag alcoholvrij, drive safe.

Tickets
Tickets kunnen besteld worden door een e-mail te sturen aan driveinbiosdelfzijl@gmail.com. Je ontvangt dan alle overige informatie.

De kosten voor de avondfilms bedragen per auto met maximaal 3 inzittenden, € 17,50, elke extra inzittende kost € 5,00. De kosten voor de middagfilm bedragen per auto met maximaal 3 inzittenden, € 12,50, elke extra inzittende kost € 2,50.

Alle informatie, tickets en praktische zaken over ‘Drive-in Bioscoop Delfzijl’ zijn te vinden op onze FB-pagina ‘Drive-in Bioscoop Delfzijl’.

loading...