fbpx
15.9 C
Delfzijl
maandag 06 juli 2020
Home Algemeen Directeur bouwbedrijf Van Wijnen Groningen Jan-Emmo Hut volledig in dienst bij Centrum...

Directeur bouwbedrijf Van Wijnen Groningen Jan-Emmo Hut volledig in dienst bij Centrum Veilig Wonen

Appingedam – Jan-Emmo Hut, lid van het directieteam, treedt per 1 september volledig in dienst bij Centrum Veilig Wonen (CVW). Hij vertrekt bij Bouwbedrijf Van Wijnen om zich bij Centrum Veilig Wonen helemaal te kunnen wijden aan de regie van de bouwactiviteiten die in de komende periode met de versterking en verduurzaming van 1650 corporatiewoningen in een versnellingsfase komt.

Tegelijkertijd trekken de bouwbedrijven Oosterhof Holman, Van Wijnen en SealteQ zich terug uit Centrum Veilig Wonen. Door hun kennis en ervaring van de Groningse bouwwereld is de zgn. Erkenningsregeling succesvol ingevoerd. Nu de bouwbedrijven zich terugtrekken uit CVW kunnen zij voortaan ook worden ingeschakeld voor herstel- en versterkingswerkzaamheden. Dat was tot dusverre niet mogelijk vanwege belangenverstrengeling.

‘We staan in Groningen voor een grote uitdaging om de komende jaren vele tienduizenden woningen bouwkundig aan te pakken. Dit lukt alleen als alle aannemers in de regio, groot en klein, daar gezamenlijk de schouders onder zetten. Ik wil deze uitdaging graag aangaan. Dan moet mijn positie volstrekt duidelijk zijn: voortaan dus uitsluitend als directielid van Centrum Veilig Wonen’, aldus Jan-Emmo Hut.

Advertenties