Derde wedstrijd vierkamp voor recreatieve zwemmers gezwommen

DelfzijlZaterdag 11 april werd de 3e vierkamp wedstrijd gezwommen in zwembad Dubbelslag te Delfzijl. De wedstrijd werd georganiseerd door Eemsrobben. Naast de Eemsrobben waren, Aqua Bedum, ZVTB zwemclub uit Ten Boer en de Dinge zwemclub uit Uithuizen aanwezig.

Voor de jongste en oudste zwemmers stond er een schoolslag en een borstcrawl op het programma. Alle andere zwemmers zwommen schoolslag en vlinderslag. Op basis van leeftijd werd er 25 meter of 50 meter gezwommen. Naast de individuele afstand werden er ook estafettes gezwommen, dit waren de 4x 25 meter vrije slag en de 4x 50 meter vrije slag. Leuke hierbij was dat alle leeftijden door elkaar ingezet mochten worden. Eemsrobben had maar liefst 5 estafette teams. Eemsrobben 2 behaalde een 4e plaats, Eemsrobben 1 werd 7e. Eemsrobben 3 werd 9e en Eemsrobben 4 werd 10e. Zij zwommen allen 25 meter. Eemsrobben 5 werd 10e bij de 4×50 meter.

De volgende vierkamp wedstrijd is op zaterdag 13 juni om 18.00 uur in het buitenzwembad in Ten Boer. Dit is dan tevens de laatste wedstrijd en daar zullen ook de prijzen van het klassement uitgereikt worden.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”overlay_fade-white” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”133″]


Back to top button