13.6 C
Delfzijl
21 juni 2021 11:11

Damster jeugd bokst op de jeugdboksdag in Assen

spot_img

Assen – Afgelopen zondag, daags na het succesvolle boksgala, was boksvereniging Appingedam alweer met 3 boksers present op de jeugdboksdag in Assen. Robin Zoestbergen, Melany van der Waal en Arjen Westerdiep waren meegekomen om de ring te betreden. Helaas bleek er bij aankomst geen tegenstander te zijn voor Robin Zoestbergen, zodat zij onverrichterzake weer tussen het publiek plaats kon nemen.

Melany van der Waal nam het op tegen Husniye Calisir van boksacademy Arnhem. Voor Melany was het haar debuutpartij. Beide dames lieten goed boksen zien en deden niet veel voor elkaar onder. Melany liet in de partij zien dat ze goed kan boksen. Husniye wist iets vaker te scoren en pakte daarmee de overwinning.

Arjen Westerdiep bokste tegen Ziggy Pesulima van de vereniging NABA. Ook een debuutpartij voor ArjanDit werd een spannende partij. Arjen liet veel doorzettingsvermogen zien. Om en om werd er gescoord. Na afloop werd het spannend wat de uitslag ging worden. Met een klein verschil ging de overwinning naar Ziggy.

Ondanks de verliespartijen toonden de Damster trainers zich tevreden over hun jeugdboksers. De inzet was goed en gezien beide boksers debuteerden lieten ze heel goed boksen zien.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten