maandag 20 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Damster college doet NLdoet in het centrum van Appingedam

spot_img

AppingedamWethouders Annalies Usmany en Yang Soo Kloosterhof en gemeentesecretaris Jelmer Mulder hebben hun handen uit de mouwen gestoken tijdens  NLdoet.

De collegeleden gingen aan de slag met het schoonmaken van de bankjes rond de Nicolaïkerk. In de wintermaanden zijn deze erg vuil geworden, waardoor het niet aantrekkelijk is om hier op te gaan zitten. Met de lente in het vooruitzicht hebben zij, samen met een aantal medewerkers van de buitendienst van de gemeente Appingedam, deze schoon gemaakt.  Ook hebben zij geprobeerd het bankje in de Dijkstraat, bij de krukas, weer op een goede zithoogte te brengen.

NLdoet
Op 20 en 21 maart organiseert het Oranje Fonds samen met duizenden organisatie in het land NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de spotlights. En stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Ook de gemeente Appingedam kan niet zonder haar vrijwilligers. Om het goede werk van NLdoet te ondersteunen, levert het college van burgemeester en wethouders daarom een actieve bijdrage aan NLdoet.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin

Populaire berichten