27 C
Delfzijl
17 juni 2021 10:40

Jan Brons is terug! Cast bijna compleet, er worden nog twee spelers gezocht

spot_img

Appingedam – Jan Brons is terug! heeft haar cast bijna compleet. De productie is nog op zoek naar: Twee manlijke acteurs tussen de 25 – 35 jaar.

Jan Brons is terug! speelt in 12x (vanaf 15 juni 2016 t/m 2 juli) in Appingedam, bij de voormalige steenfabriek aan de Langerijp. De repetities zijn vanaf april op onregelmatige basis. De regie is in handen van Lies van de Wiel.

Belangstellenden kunnen zich opgeven door voor vrijdag 5 maart een mail met een theatercv met foto te sturen naar Miranda Laanstra (regie-assistent), miranda@janbronsisterug.nl. De audities zijn op woensdag 9 maart om 19.30 uur in Groningen.

Over de voorstelling
De tragikomische voorstelling Jan Brons Is Terug! gaat over falen en slagen en over de vraag wat succes nou werkelijk is. De 35-jarige Winnie heeft eigenlijk nog niets bereikt in haar leven, terwijl haar jongere broer Jacco juist alles al heeft – een succesvolle carrière, een gezin. Dan erft hij ook nog de antieke Brons-tractor.

Omdat Winnie niet weet wat ze moet met haar leven, vraagt ze haar gestorven vader of hij niet een beschermengel kan sturen. Dat wordt tot haar stomme verbazing ene Jan Brons, die met tegenzin het comfortabele hiernamaals verlaat. Brons laat Winnie zien dat succes hebben niet gelijk staat aan gelukkig zijn.

De hoofdrollen in Jan Brons is terug! worden gespeeld door Arno van der Heyden en Lotte Dunselman.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten