2 C
Delfzijl
25 januari 2021 20:27

Buona Sera blijft huisband voor Samen Dansen Betingestaete

Delfzijl – Het samen dansen in de Betingestaete krijgt ook in 2019 een vervolg. Ook dit jaar kan er weer iedere eerste zondag van de maand gedanst worden op muziek van de jaren 50 en 60 in de Betingestaete in Delfzijl.

Ruim twee jaar geleden begonnen enkele bewoners uit de Betingestaete en Delfzijl-Noord het Samen Dansen project in de Betingestaete. Dit met als doel om deels weer de oude tijden te laten herleven waarin veel Delfzijlsters op de dansvloer de tango, de wals of de quickstep deden op muziek van bijvoorbeeld Elvis Presley, Roy Orbinson, Cliff Richard en The Beatles.

Onlangs is bekend geworden dat ook de band Buona Sera in 2019 verder zal gaan als huisband van de  dansmiddagen. Deze Groningse band heeft zich de afgelopen tijden al bewezen als de smaakmaker voor het samen dansen en de organisatie is dan ook blij hier een vervolg aan te kunnen geven.

Iedereen kan meedoen aan de dansmiddagen. Deze worden iedere eerste zondag van de maand gehouden van 14:30 tot 17:00 in de Betingestaete in Delfzijl. Entree is €5,- en aanmelden is niet nodig. De eerstvolgende middag is zondag 3 februari.

smartcapture

Volg ons op

10,801FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten