12.1 C
Delfzijl
14 juni 2021 04:29

Buitenspeeldag in Loppersum afgelopen woensdag met het thema buiten logeren

spot_img

Loppersum – Afgelopen woensdag 10 juni was er weer een buitenspeeldag in Loppersum. Het thema was ‘logeren’. Zowel de kinderen als de begeleiding mochten in hun pyjama komen… dat alleen al was dikke pret.

De buitenspeeldag werd geopend door Gerda van Huis, in een badjas en met een grote badeend. Ze was aan het logeren en had zich verslapen… ohoh… en ze moest de dag openen! Gelukkig kwam ze nog net op tijd.

De kinderen deden fitness- en gymnastiekoefeningen om goed wakker te worden en toen konden de spelletjes beginnen. Onder andere een estafette: spullen uit de koffer naar het bed brengen. En een bezoekje aan de tandarts, want poetsen blijft altijd belangrijk. Er werden lekkere knutselboterhammen gemaakt voor in de droomboom. Tussendoor was er pauze om wat te drinken en om een krentenbol te eten.

De volgende sponsors maakten deze middag mogelijk: Tandartspraktijk Loppersum, Hotel Spoorzicht, AH Loppersum, Hubo, Biologische supermarkt De Guldenroede, Bijsterveld Bedrijfskleding, Bakker Marinus, buurtvereniging De Westhoek, Waardevol Leven Gemeente, Huis van Tante Muis en de gemeente Loppersum. En natuurlijk de vele vrijwilligers!

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten