fbpx
5.6 C
Delfzijl
25 november 2020 22:36

Broer en zus Belkacem winnen Dutch masters 2019

Den Haag – Zaterdag 25 mei heeft Louisa Martial Arts Ten Boer & Delfzijl met 5 deelnemers deelgenomen aan de Dutchmasters 2019 in Den Haag en alle 5 zijn in de prijzen gevallen. Aan deze internationale wedstrijd deden onder andere Nederland, Duitsland, Belgie, Egypte, Frankrijk, Marokko, Ierland, Koeweit, Engeland en Luxemburg mee.

Broer en Zus Belkacen uit Delfzijl wisten beide met schitterende taekwondo eerste te worden in hun klassen. Tom van den Enden begon dit toernooi als titel verdediger en wist het ook dit jaar als winnaar af te sluiten wat ook een fantastisch prestatie genoemd mag worden. In de finale was Tom veel te sterk voor zijn mede speler.

Shymano schoenmaker heeft de finale jammer genoeg niet in winst kunnen omzetten. Zijn mede speler had een uitstekende verdediging. Een tweede plaats is ook een fantastische prestatie op dit internationale toernooi.

Soumiya Bey is derde geworden in haar klasse tot 47 kg. Haar spel was fantastisch, maar ze wist dit keer nier door te dringen tot de finale. De spelers werden uitstekend gecoacht door 1st danner Joshua Louisa.

Volg ons op

10,555FansLike
1,424VolgersVolg
5,228VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten