Brandweer Delfzijl neemt afscheid van burgemeester Emme Groot

Delfzijl – Brandweer Delfzijl heeft maandagavond afscheid genomen van vertrekkend burgemeester Emme Groot. Emme was in zijn tijd als burgemeester opperbevelhebber van de brandweer en had bij de veiligheidsregio Groningen crisisbeheersing in zijn portefeuille.

De brandweer en Veiligheidsregio waren van mening dat de burgemeester een gepast afscheid verdiende van het korps, Emme en zijn vrouw werden met gepast vervoer opgehaald van huis waarna ze op de kazerne werden ontvangen door de commandanten van de cluster Delfzijl, Eemsmond, Appingedam, Loppersum Siske Klaassens en Tjerk Elzinga. Op de kazerne kreeg de burgemeester kleine demonstratie te zien uitgevoerd door de jeugdbrandweer van Delfzijl.

Aansluitend volgde het informele afscheid van de burgemeester en kreeg hij een paar presentjes overhandig, vervolgens werd er onder het genot van een kopje koffie even nagepraat.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”254″]


Back to top button