vrijdag 24 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Boekenmarkt Vliethoven voor de aanschaf van een nieuwe bewonersbus

spot_img

Delfzijl – Op woensdag 9 september a.s. wordt er in verpleeghuis Vliethoven aan het Zwet 9, in Delfzijl een grootste, gevarieerde boekenmarkt gehouden. Er kunnen boeken worden gebracht, geruild en gekocht. En u kunt boeken laten signeren door de bekende Groningse schrijver Fré Schreiber, die ook aanwezig is op de markt. Verder zal Maaike Maring er met een stand staan van haar Uitgeverij Eigenzinnig.

Een leestafel met diverse prentenboeken en tijdschriften met de nodige versnaperingen zal zeker niet ontbreken.

Een speciale hoek wordt ingericht om te luisteren naar verhalen en een andere hoek wordt gebruikt om een zelf samengesteld kookboek te promoten en een gerecht daarvan uit te proberen!

Natuurlijk mag een kraam van Werkplaats Vliethoven niet op deze boekenmarkt ontbreken. Zij staan op deze markt met producten gerelateerd aan boeken, zoals zelfgemaakte boekenleggers, ex-libris, tijdschriftcassettes, enz.

De opbrengst van deze markt zal ten goede komen voor de aanschaf van een nieuwe bewonersbus, want deze is hoognodig aan vervanging toe.

Vliethoven hoopt met deze markt een groot aantal bezoekers te trekken en een leuk bedrag binnen te halen.

Verderop in het jaar zullen nog meer leuke activiteiten volgen om geld in te zamelen voor de nieuwe bus. De boekenmarkt begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten