13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 21:55

Boek over bruggen in Appingedam gepresenteerd

spot_img

Appingedam – Het boek Daam overbrugd vrijdag 18 november in Kabzeël te Appingedam gepresenteerd. Het bestuur van de Damster boekenbeurs had zichzelf enige tijd geleden de opdracht gegeven om een boek te schrijven over de bruggen van toen en nu in Appingedam.

De voorzitter Berend Zwart en bestuurslid Jur ten Hove namen de uitdaging aan en het resultaat mag er zijn. Het is een prachtig kleurrijk boek geworden waar we trots op zijn. De Damsters zullen verbaasd staan  dat er zóveel bruggen in hun stad zijn. Ook de verdwenen bruggen en brugwachtershuisjes zijn niet vergeten.

Vanaf vandaag zaterdag 19 november is het boek voor vijftien euro te koop in het Raadhuis, Wijkstraat te Appingedam. Op die dag is het bestuur van de Damster boekenbeurs aanwezig waarbij gelegenheid is om het te laten signeren door de samenstellers, Berend Zwart en Jur ten Hove.  Mensen die zich ingeschreven hebben voor het boek kunnen het  die dag ophalen. En natuurlijk is iedereen welkom die na dit bericht nieuwsgierig is geworden en het boek wil inzien.

Bij de Readshop in Appingedam en Delfzijl is het boek vanaf 21 november te koop.

Voor informatie: Berend Zwart Telefoonnummer  06-28995792

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin

Populaire berichten