12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 09:27

Bijzondere strandjutters gezocht op woensdagmiddag 30 mei in Termunterzijl

spot_img

Termunterzijl – Van 16 tot en met 31 mei gaat de Expeditie Juttersgeluk alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is en jij kan daarbij helpen! Op woensdag 30 mei komen ze langs in gemeente Delfzijl.

Van 14.00-16.00 uur kun je dan gratis deelnemen aan de etappe. Je wordt ontvangen met koffie en taart in de jachthaven van Termunterzijl waar wethouder Meindert Joostens je welkom heet. Juttersgeluk legt uit hoe je afval op de dijk en het wad herkent en hoe je het veilig opraapt. Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon wad achterblijft.

Aanmelden
Meld je individueel of met je groep aan via http://www.juttersgeluk.nl/direct-aanmelden/
Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als je van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt. Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Deelname is gratis, maar je moet zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen. Geef je snel op want vol is vol!

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten