Avondvierdaagse Delfzijl van start met 1667 deelnemers

Delfzijl – De 67e Avond Vier Daagse wandeltochten in Delfzijl zijn maandagavond van start gegaan met een teleurstellend aantal deelnemers, namelijk 1667. Dit aantal is 82 minder dan het aantal waar de organiserende w.s.v. Spirit in totaal op uitkwam in 2014.

De 1667 lopers bestaan uit 1407 wandelaars die in groepsverband lopen en de resterende 260 lopen individueel. De hoop is nu gevestigd op de slotavond, donderdag, wanneer hopelijk nog veel ééndaglopers zich aanmelden, maar of dit aantal het aantal van 2014 zal evenaren is nog maar de vraag.

Terwijl het de eerste wandelavond behoorlijk frisjes was, zijn de vooruitzichten voor de tweede helft van de week heel wat beter en dit kan met name de intocht vanuit de Borgshof in Farmsum naar het sportpark Centrum alleen maar ten goede komen. Op donderdag, wanneer de intocht om 20.00 u. vertrekt uit Farmsum, worden de wandelaars begeleid door een viertal muziekkorpsen naar het sportpark waar iedereen zijn of haar beloning in ontvangst kan nemen.

Back to top button