21.1 C
Delfzijl
13 juni 2021 21:26

Alle activiteiten rond Koningsdag 2020 in Loppersum afgelast

spot_img

Loppersum – Het bestuur van het Oranje Comité Loppersum heeft besloten alle festiviteiten voor 2020 te annuleren. Dat betekent dat er geen kindermiddag zal zijn en dat Koningsdag in zijn geheel niet gevierd wordt in Loppersum. De ouderenavond was al uitgesteld tot nader order, dat blijft zo.

“We lijken af te koersen op een situatie die eind april niet veel beter is dan de huidige situatie. De gezondheid van een ieder staat daarin voorop. De onzekerheid over de situatie en de aanstaande financiële uitgaven die nu, hopelijk, nog beperkt kunnen blijven hebben voor dit besluit gezorgd.Langer wachten en de situatie aankijken of Koningsdag door zou kunnen gaan is financieel niet verantwoord.” Aldus Sander Eisinga voorzitter van het Oranje Comité Loppersum.

Het is de bedoeling dat het complete 60-jarig jubileum programma een jaar wordt uitgesteld en dus in 2021 plaats zal vinden. Het Oranje Comité gaat op korte termijn om de digitale tafel met belanghebbende partijen om tot een oplossing te komen voor de situatie.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
DierDier
WonenWonen
AutoAuto
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten