vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Aletta’s Kappers aan de Waterstraat in Delfzijl stopt na 35 jaar

spot_img

Delfzijl – Op 11 november 1986 opende Aletta en Robert Bouman hun kapsalon aan de Waterstraat in Delfzijl. Zaterdag 26 juni gaan ze de kapsalon beëindigen, en zal Rico’s hairsalon de zaak overnemen. Na 35 jaar heeft Aletta en haar team vol overgave en passie haar klanten bediend. In de ambacht heeft ze nog veel plezier, maar het wordt tijd om andere dingen te gaan doen; “Ik heb het altijd met veel plezier gedaan, en ik ga het zeker missen, en bovenal de mensen „Het is leuk dat het een kapsalon blijft „en ik ben blij dat Ricardo Cornelius op zijn eigen manier de kapsalon gaat voort zetten”.

Rico’s Hairsalon is in Augustus 2020 begonnen in de Landstraat,om een droom te verwezenlijken, mannen uit Delfzijl een kapsel op maat te geven en een eigen pand willen hebben. Rico is gespecialiseerd herenkapper, en gaat dit in zijn nieuwe onderkomen op de zelfde wijze voortzetten. Ik ben nog klein, maar sta zeker open om met nieuwe medewerkers de zaak uit te breiden.

Aletta heeft veel beleefd met klanten en medewerkers. De sociale contacten waren altijd zeer waardevol, we hadden vaak een zeer persoonlijk contact met de klanten, en dat gaf een binding, Op talloze wedstrijden zijn de medewerkers succesvol geweest, en de publiciteit die dat heeft gegeven, was zeer positief voor de kapsalon. Aletta: “natuurlijk hebben we veel profijt gehad van de successen op wedstrijden, maar onze medewerkers hebben onze salon tot een succes gemaakt.

“we willen langs deze weg alle klanten , leveranciers en collega’s bedanken, maar ook alle winkeliers in de Waterstraat voor de gezellige tijd. En natuurlijk wensen we Rico een prachtige toekomst op deze mooie locatie.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten