Al 140 aanmeldingen voor reünie voor oud-medewerkers verpleeghuis Solwerd in Appingedam

Appingedam – In 2017 hield het verpleeghuis Solwerd (voorheen Huize Solwerd) op te bestaan. Solwerd was een begrip in Appingedam en omstreken. Veel mensen zijn hier ooit werkzaam geweest of waren hier als vrijwilliger actief, Solwerd was één van de grotere werkgevers in Appingedam.

Het leek een aantal oud-medewerkers een goed idee om een reünie te organiseren voor alle mensen die verbonden zijn geweest aan Solwerd. In februari van dit jaar is de reüniecommissie, bestaande uit Willy Dijkman, Adri de Lange, Helena Til en Ida van der Waal, begonnen met de organisatie van de reünie.

Eind 2021 is via Facebook een oproep gedaan om de belangstelling voor een reünie te peilen. Hierbij bleek al snel dat er voldoende interesse was. Vervolgens is gestart met een website en het verspreiden van posters en flyers. De reünie zal op zaterdag 29 oktober gehouden worden in Appingedam van 14.30 tot 20.30 uur. De locatie blijft nog even een verrassing.

Aanmelden kan alleen via de website www.reunieverpleeghuissolwerd.jouwweb.nl. Hierop staat alle actuele informatie over de reünie. Ook vindt men hier de contactadressen. Op de website staat een oproep voor foto’s en leuke anekdotes.
Uiteraard ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/Solwerd/

Na aanmelding en het overmaken van €12,50 word je aan de deelnemerslijst toegevoegd. Inmiddels zijn er al ruim 140 aanmeldingen binnen.

De inschrijving voor de reünie sluit op donderdag 15 september. De reüniecommissie rekent op een grote opkomst en een hele gezellige dag waarbij het weer ontmoeten van oud-collega’s centraal staat.

De reüniecommissie, bestaande uit Willy Dijkman, Adri de Lange, Helena Til en Ida van der Waal
Back to top button